O FIRMIE
FORMULARZE
PRZEPISY KULINARNE
HISTORIA FIRMY
Lata osiemdziesiąte
Początek firmy - Produkcja podłoża do pieczarek I fazy - podłoża zielonego
Lata dziewięćdziesiąte
Początek produkcji II fazy - podłoża pasteryzowanego
Adaptacja farmy trzody na pieczarkarnię w Szreniawie
Przejęcie gospodarstwa rolnego w Lipinkach o powierzchni 1400 ha
Adaptacja kolejnej farmy na pieczarkarnię w Lipince
Produkcja III fazy – podłoża przerośniętego grzybnią
Budowa nowej pieczarkarni w Starych Drzewcach
Po 2000 roku
Budowa nowej mniejszej pieczarkarni w Kotli
Produkcja IV fazy podłoża z zawiązanymi grzybami
Powstanie HAJDUK Grupy Producentów Pieczarek oraz budowa centrum dystrybucji zajmującej się konfekcjonowaniem i dystrybucją pieczarek